Cursussen en workshops voor accountants-
en administratiekantoren

loket_nirpa
NIRPA gecertificeerd: hoge kwaliteit en goed
opgeleide professionals
Wij verzorgen Permanente Educatie voor eigen werknemers en voor werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Al onze cursussen zijn gecertificeerd voor PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Zo werken wij actief aan de hoge kwaliteit van onze applicatie en dragen we bij aan goed opgeleide professionals.
Filters:

NIEUW
Geen datum beschikbaar
Workshop ‘Van Pakket naar Platform’

Ben jij een ervaren professional die al geruime tijd met Loket.nl werkt en wilt weten hoe je je klanten kunt ontzorgen door jouw dienstverlening te verbreden?  Volg dan deze workshop ‘Van Pakket naar Platform’ waarin in één dag in een interactieve bijeenkomst met collega’s interessante aandachtpunten aan bod komen.

NIEUW
Geen datum beschikbaar
Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Ben jij een ervaren professional die al geruime tijd met Loket.nl werkt en wil weten hoe je Loket.nl nog efficiënter kunt gebruiken en verder kunt optimaliseren? Waardoor je tijd vrij maakt om de dienstverlening aan jouw klanten te verbreden en de binding met hen te vergroten?  Volg dan de nieuwe workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’.

07-11-2017
Basiscursus

De Basiscursus Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs die zelf nog geen ervaring hebben met de online applicatie en die werkzaam zijn bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl.

meerdere data
Cursus Inrichting en Beheer

De cursus Inrichting en Beheer Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs of andere werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl en die de Basiscursus Loket.nl succesvol hebben afgerond.

09-11-2017
Cursus HRM

De cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Je hebt de Basiscursus Loket.nl succesvol afgerond en bent benieuwd naar de faciliteiten van Loket.nl op het gebied van HRM.