Cursussen en workshops voor accountants-
en administratiekantoren

loket_nirpa
NIRPA gecertificeerd: hoge kwaliteit en goed
opgeleide professionals
Wij verzorgen Permanente Educatie voor eigen werknemers en voor werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Al onze cursussen zijn gecertificeerd voor PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Zo werken wij actief aan de hoge kwaliteit van onze applicatie en dragen we bij aan goed opgeleide professionals.
Filters:

05-03-2018
Workshop ‘Van Pakket naar Platform’

Ben jij een ervaren professional die al geruime tijd met Loket.nl werkt en wilt weten hoe je je klanten kunt ontzorgen door jouw dienstverlening te verbreden? Volg dan deze workshop ‘Van Pakket naar Platform’ waarin in één dag in een interactieve bijeenkomst met collega’s interessante aandachtpunten aan bod komen.

28-02-2018
Workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’

Werk jij al geruime tijd met Loket.nl en wil je weten hoe je Loket.nl nog efficiënter kunt gebruiken en verder kunt optimaliseren? Volg dan de workshop ‘Optimaliseren gebruik Loket.nl’. In deze workshop is veel gelegenheid voor uitwisseling van ervaring tussen Loket.nl-professionals.

26-03-2018
Basiscursus

De Basiscursus Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs die zelf nog geen ervaring hebben met de online applicatie en die werkzaam zijn bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl.

27-03-2018
Cursus Inrichting en Beheer

De cursus Inrichting en Beheer Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs of andere werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl en die de Basiscursus Loket.nl succesvol hebben afgerond.

19-03-2018
Cursus HRM

De cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Je hebt de Basiscursus Loket.nl succesvol afgerond en bent benieuwd naar de faciliteiten van Loket.nl op het gebied van HRM.