NH Administratieve Dienstverlening over Loket.nl en de koppeling met BPM Software

Administratieve processen nog verder automatiseren

“Hoe meer er geautomatiseerd kan, hoe beter”, vertelt Jan Beekes, directeur bij NH Administratieve Dienstverlening. Al ruim zeven jaar maakt Jan gebruik van Loket.nl. Om administratieve processen nóg verder te automatiseren, heeft hij twee jaar geleden ook de koppeling met BPM Software gemaakt. BPM Software maakt het o.a. mogelijk om loonjournaalposten automatisch op te halen en te verwerken in verschillende applicaties.

Geen omkijken naar

“Je hebt een heleboel ‘standaard mutaties’ die keer op keer terugkomen, denk maar eens aan het inboeken van de loonjournaalposten. Dat gebeurt bij ons nu automatisch door de koppeling met Unit4 Accounting. Deze koppeling was tot voor kort niet mogelijk, maar BPM Software maakt het mogelijk dat deze koppeling wel te realiseren is. We zijn hiermee altijd up-to-date en hoeven die mutaties niet meer handmatig te doen.” Door zelf te kiezen welke systemen er aan elkaar gekoppeld moeten worden, kan Jan profiteren van alle voordelen van de verschillende pakketten. “Zo heb je het beste van alle werelden.” Jan geeft aan erg tevreden te zijn over BPM Software. “En mocht ik ergens niet uitkomen, kan ik ook altijd terecht bij Marc van BPM. Daar heb ik fijn contact mee.”

Blij met weekverloningen in Loket.nl

Sinds 1 januari 2019 verloont Jan al zijn klanten via Loket.nl. En dat terwijl hij al ruim zeven jaar gebruikmaakt van de applicatie. Gek? “Jaren geleden kwam de vraag van klanten om weekverloningen te realiseren. Die mogelijkheid bood Loket.nl toen niet aan. Ik heb destijds gekozen voor een ander systeem dat wel weekverloning ondersteunde. Dat systeem gebruikte ik naast Loket.nl”, legt Jan uit. Inmiddels kunnen er in Loket.nl ook weekverloningen gedaan worden. “Toen ik dat hoorde, was ik direct enthousiast. Ik vertrouw het andere pakket namelijk niet. Dan kan ik daar misschien wel wat minder voor betalen, ik kies toch liever voor kwaliteit. Bij Loket.nl kan ik er vanuit gaan dat het goed en snel werkt. Per 1 januari dit jaar heb ik dan ook weer alle ‘weekverloning klanten’ overgezet naar Loket.nl”, vertelt Jan tevreden.

Geen onnodige werkzaamheden

Daarnaast is Jan samen met zijn collega’s bezig om de HR-mogelijkheden van Loket.nl ook stap voor stap uit te rollen. “We zijn nu allereerst bezig met de uitrol van het Werknemerloket. Loonstroken via de mail kan gewoon niet meer.” Jan ziet het Werknemerloket als goede basis om verder te gaan bouwen op de mogelijkheden van Loket.nl, zoals de verlofmodule. “Daarmee kunnen we steeds meer onnodige werkzaamheden voor onze klanten uit handen nemen. Wij houden zelf ook niet van onnodige werkzaamheden, ik maak niet voor niets gebruik van de koppeling met BPM Software.”

Alle voordelen en functionaliteiten van Loket.nl? Download de brochure

Loket.nl de betrouwbare keuze van meer dan
250 accountantskantoren in Nederland en 120.000 werkgevers